huis Antwoorden op vragen Kan ik een magnetron op de koelkast zetten?

Kan ik een magnetron op de koelkast zetten?

Het probleem is dit: een kleine keuken en veel huishoudelijke apparaten. Wegens gebrek aan vrije ruimte zou ik graag een magnetron op een koelkast of wasmachine willen installeren. Kan je dit doen? En zal het de instrumenten niet schaden? Ook geïnteresseerd in: waar je wel en waar je de tv niet kunt plaatsen. We hebben de mening gehoord dat het niet aan te raden is om de tv op een trillend oppervlak te installeren. Is dat zo?

 

 

De vraag wordt beantwoord:

Valery MartynovValery Martynov

Zie ook - Hoe lang duurt het om de koelkast na transport aan te zetten?

Het probleem van de optimale opstelling van huishoudelijke apparaten in de keuken is bij velen bekend. De meeste richtlijnen bieden doorgaans richtlijnen die niet altijd van toepassing zijn. Laten we zeggen: 'huishoudelijke apparaten moeten op een afstand van minstens anderhalve meter van elkaar worden geplaatst' of 'het is niet toegestaan ​​om koelkast of wasmachine».

We zullen de fabrikanten niet bekritiseren, ze streven er zeker naar om zichzelf te beschermen tegen mogelijke problemen, maar we zullen de problemen verstandig bekijken. In de meeste gevallen ontbreekt de vrije ruimte in de keuken hard, waardoor je huishoudelijke apparaten op verschillende manieren moet combineren.

Installeer een magnetron op de koelkast of wasmachine is mogelijk. Maar aan de volgende voorwaarden moet worden voldaan:

  • zorg ervoor dat de basis sterk genoeg is om het gewicht van het apparaat te dragen en stabiel is om sterke trillingen te voorkomen;
  • controleer of er een kleine opening is tussen de magnetron en de basis (u kunt bijvoorbeeld stukjes kit of hout onder de poten plaatsen);
  • zorg voor de nodige ventilatie van de apparaten (er moet minimaal 15 cm afstand zijn van de dichtstbijzijnde muur);
  • het belangrijkste is het gemak van het gebruik van beide apparaten; zet de magnetron op de optimale hoogte.

Belangrijke verduidelijking: deze regels zijn niet van toepassing als u de magnetronoven als oven... Langdurige verhitting van het oppervlak is schadelijk voor de techniek.

Als we het hebben over het installeren van een tv op de koelkast is het echt niet aan te raden om dit apparaat op een trillend oppervlak te installeren. Zelfs kleine trillingen hebben een negatieve invloed op de prestaties van moderne apparaten, om nog maar te zwijgen van oude modellen, die gemakkelijk kunnen falen. U kunt de tv het beste op een aparte plank plaatsen of stevig aan de muur bevestigen.

Zie ook - Hoe maak je de magnetron thuis in 5 minuten schoon?

Nieuwe antwoorden op vragen van lezers:

Alle antwoorden
14551 0

Voeg een reactie toe

Hoe te kiezen

Beoordelingen

Reparaties